Культура | Вознесенск, 27 Июля, 2017

Бібліодозвілля з дитячою бібліотекою. Це - надзвичайно!

Свежие новости: Бібліодозвілля з дитячою бібліотекою. Це - надзвичайно!

Літо! Його ми чекаємо цілий рік. Нам здається, що тільки ця чудова пора така багата на пригоди, на нові зустрічі з друзями. Можна так багато встигнути!

Бібліоліто Комунального закладу «Бібліотечна мережа м. Вознесенська» - це цікаві розважальні заходи, захоплюючі мандрівки в країну улюблених казок, голосні читання «Стежинками дитячих журналів та газет», цікаві справи за заняття і це ще не все… Щодень літнього відпочинку з бібліотеками нашого міста – це гарний відпочинок, цікаві розважалочки, приємне спілкування з однолітками, особливо, коли вони приїхали на канікули до Вознесенська з інших міст і дітям є багато що обговорити. А батьки дякують бібліотекам ще й за те, що їх діти тут в безпеці і вільний час проводять корисно та цікаво.

О ось дитяча бібліотека Комунального закладу цього літа запропонувала юним користувачам піар-акцію «Виходь читати у Бібліодворик». Бібліодворик дитячої – хто про нього в нашому місті не знає!   Саме тому на відкритий майданчик змістовного відпочинку приходять не тільки діти, а й доросла категорія мешканців першого житлового масиву міста.

Тут цікаво всім!   Скільки нового розповіли бібліотекарі присутнім про традиції та звичаї українських «Зелених свят». Діти вчилися плести віночки з корисних рослин-оберегів, відгадували загадки про рослини, грали в гру «Живе-неживе», «Печена картопля» та «Впізнай тварину» за допомогою пантоміми. А під час наступних зустрічей на бібліодворику діти грали в казкове лото «Тебе вітає казка, тому читай її, будь ласка». За допомогою фантів читайлики обирали найкращого знавця українських казок. «Казковий експрес» допоміг учасникам, які об’єдналися в команди: «Барвінок» та «Калинонька», подружитися з літературними героями та дізнатися багато цікавого про авторів книг.

А ця зустріч була особливою! Працівники бібліотеки запросили всіх бажаючих прийняти участь у літературній подорожі «Жменю сміху всім на втіху», присвяченій 60-ти річчю виходу збірки «Пушок і Дружок» (автори Глазовий Павло, Маківчук Федір, Карлов Георгій). Мова йшла про історію написання твору, про справжню дружбу та цікаві факти з життя письменників.

Літо – це тепле сонце, багато квітів, гарний настрій та відпочинок на природі. Гамірно та весело було цього дня на бібліодворику. Бібліотекарі запропонували дітям прийняти участь у розважальному вояжі «Про рослинки і звірят для дівчаток і хлоп’ят», під час якого присутні віртуально мали змогу зануритись у цікавий та захоплюючий квітково-запашний світ природи, активно відгадували загадки, знайомилися з цікавими фактами з життя тваринного та рослинного світу.

Бібліотекарі мають ще дуже багато цікавих ідей для організації змістовного відпочинку на бібліодворику. Головне - щоб дітям з дитячою бібліотекою відпочивати влітку було цікаво, щоб юні мешканці нашого міста під час канікул розвивали свої творчі інтереси, отримували заряд бадьорості та позитивних емоцій.

Якщо ти влітку залишився в місті - не сумуй та не сиди дома!

Скоріш до бібліотеки! Бібліоліто продовжується!

КЗ "Бібліотечна мережа м. Вознесенська»

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты