Происшествия | 2 Января, 2023

Бахмут на сході залишається особливо запеклим

Свежие новости: Бахмут на сході залишається особливо запеклим Бахмут на сході залишається особливо запеклим

Також у новорічні вихідні Росія завдала авіаударів по українських містах. Президент Зеленський назвав російських військових "жалюгідними" терористами. Прифронтове місто Бахмут на сході залишається особливо запеклим. Українські та російські війська продовжують бої за стратегічно важливе східноукраїнське місто Бахмут.

170 російських військових загинули в суботу, повідомив речник ОК "Схід" Сергій Череватий. Ще 200 російських військових отримали поранення під час спроби наступу на місто. Череватий говорив про «конвеєр смерті» для російських нападників. Інформацію про кількість жертв спочатку неможливо було перевірити.

Бахмут вважається наріжним каменем української лінії фронту на сході. Для російської армії місто є об'єктом престижу, його дуже хочуть завоювати. Керують атаками частини сумнозвісного російського загону найманців Вагнера. 

Черевий вважає, що росіянам потрібна оперативна пауза, але вони собі не можуть її дозволити через міф про те, що Путін ніколи не відступає.

"Вони змушені продовжувати цей конвеєр смерті, постійно поставляючи на передній край мобілізованих, колишніх ув'язнених та ПВК", - сказав полковник.

Він визнав, що Росія має достатньо мобілізаційний ресурс і старого радянського озброєння, щоб і надалі продовжувати подібну тактику.

Переламати ситуацію можуть постачання Україні високоточних систем озброєнь.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты