Общество | Южноукраинск, 16 Марта, 2023

Артем Чорноморов відвідав Южноукраїнську міську багатопрофільну лікарню

Свежие новости: Артем Чорноморов відвідав Южноукраїнську міську багатопрофільну лікарню

14 березня Народний депутат України Артем Чорноморов у рамках робочого візиту відвідав комунальне некомерційне підприємство «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня».

Разом з заступником міського голови Марією Дроздовою вони оглянули відділення анестезіології та інтенсивної терапії, що нещодавно було реорганізовано та розширено, оглянули проведений поточний ремонт та розширення операційного блоку з відкриттям нової операційної, сучасне обладнання, яке придбане за кошти місцевого бюджету.

Головний лікар, Сергій Лупов розповів, що протягом минулого року було працевлаштовано 10 кваліфікованих молодих спеціалістів, зокрема акушер-гінекологи, травматологи, уролог, отоларинголог, дерматовенеролог та 4 лікарі-інтерни. Адміністрація КНП «ЮМБЛ» намагається залучати нових лікарів для надання якісної допомоги населенню.

Медичні працівники розповіли Артему Черноморову і про проблемні питання, а саме потребу в модернізації приймального відділення, яке потребує розширення та проведення ремонтних робіт, встановлення нового обладнання, що допоможе якісно та ефективно проводити швидку діагностику захворювань та надання невідкладної допомоги пацієнтам, що її потребують.

Артем Олегович наголосив, що лікарня має стати фінансовостійкою, перш за все маючи змогу утримувати себе самостійно.

Керівництво лікарні буде працювати над поставленими завданнями та рекомендаціями депутата Верховної Ради у напрямку збільшення фінансового потенціалу лікарні.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости