Политика | Южноукраинск, 23 Марта, 2018

Арбузинський міськрайонний відділ з питань пробації інформує про проведення соціально-виховної та профілактичної роботи із суб’єктами пробації

Свежие новости: Арбузинський міськрайонний відділ з питань пробації інформує про проведення соціально-виховної та профілактичної роботи із суб’єктами пробації

20.03.2018 року в Арбузинському міськрайонному відділі з питань пробації в м.Южноукраїнськувідбувся День Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою проведення соціально-виховної та профілактичної роботи із суб’єктами пробації.

Про це повідомляється на офіційному сайті м. Южноукраїнськ.

В рамках проведення соціально-виховної роботи із суб’єктами пробації, з метою профілактики захворюваності на туберкульоз, працівником Центру суб’єктам пробації було продемонстровано фільм «Туберкульоз – знай, стережись, не бійся». Інспектором відділу пробації було проведено бесіду на тему «Профілактика захворювання на туберкульоз». Суб’єкти пробації мали змогу ознайомитися з відеоматеріалами, отримати інформацію про шляхи передачі інфекції туберкульозу та її прояви, про основні симптоми захворювання, про профілактичні заходи, які допоможуть убезпечити себе від захворювання на туберкульоз.

Кожний учасник зустрічі мав змогу задати питання та отримати на них кваліфіковану відповідь.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости