Политика | Николаев, 30 Апреля, 2018

Андрій Вадатурський: "Україні потрібні нові лідери"

Свежие новости: Андрій Вадатурський: Андрій Вадатурський: "Україні потрібні нові лідери"

УАЛ оголошує додатковий набір для молоді, що живе на окупованих територіях.

"Неодноразово буваючи в Миколаївському осередку Української академії лідерства, я бачив молодих і активних людей, які не чекали від когось позитивних змін, а самі їх робили.

Мені також імпонує філософія УАЛу творити нову Україну. Тому я хочу, щоб таких студентів-лідерів було якомога більше. Тим більше, що зараз в Академії триває набір студентів з окупованих територій.

Впевнений, що хтось з них проявить себе в розбудові нової європейської країни та в майбутньому увійде до складу українського парламенту", - написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат України Андрій Вадатурський.

За даними Міністерства соціальної політики, станом на лютий 2018 року, в Україні налічувалось близько 1,5 млн внутрішньо переміщених осіб. Ще більше наших співвітчизників знаходяться на окупованих територіях. Саме для них академія відкриває додатковий набір.

“Загальний набір заявок на 2018/2019 навчальні роки вже завершився. і ми маємо високий конкурс — майже 14 осіб на одне місце. Проте нам важливо окремо звернутися до молодих українців, які зараз знаходяться на тимчасово окупованій території”, — розповів керівник Української академії лідерства Roman Tychkivskyy. “Спеціально для вас ми маємо зарезервовані місця, бо вважаємо, що 10-місячна навчальна програма в академії — це дуже добра нагода об’єднатися з однолітками, Україною та світом”.

Ми шукаємо ініціативну молодь 16-18 років, котра хоче пізнати країну та світ, обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості. Студенти академії навчаються у найкращих лекторів і проходять освітній курс із понад 30 дисциплін, долучаються до соціальних ініціатив у команді активної молоді.

Проходження відбору є безкоштовним, а для навчання в академії студенти отримують персональні гранти від інвестиційного фонду Western NIS Enterprise Fund та партнерів УАЛ у розмірі 12 500 доларів. Ці кошти покриватимуть витрати на навчання, проживання та страхування здоров’я.

Щоб отримати спеціальний код для подачі заявки, потрібно написати у приватні повідомлення цій сторінці, а сама подача здійснюється на //ual.org.ua/anketa/ Заявки приймаються до 14 травня.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости