Общество | Очаков, 14 Августа, 2017

"Адмиралу", который воевал за Украину, отказывают в лечении

Свежие новости: "Адмиралу", который воевал за Украину, отказывают в лечении

В редакцию сайта "Маю право" Суков Андрей Андреевич, известный  среди своих побратимов под позывным "Адмирал", написал ответ на опровержение заместителя начальника управления соцзащиты Очаковской РДА Марины Маринич. 

Приводим текст ответа:

Нажаль,Марина Сергіївна Маринич в.о Очаківського р-н УЗСН,так і не винесла ніякого уроку в своїй провині і її співробітника Ольги Миколаївної. Шкода,що знову ллється брехливий бруд на мене і на моїх побратимів,які в 2014 не зважаючи ні на що пішли гнати ворога з нашої землі. Про які черги йдеться в цій відповіді "Ещё хотела бы сказать несколько слов о замечаниях, обозначенных заявителем. В управлении социальной защиты населения существует очередь участников боевых действий на прохождение санаторно-курортного оздоровления". На початку 2016 року Ольга Миколаївна,повідомила мене,що я стою перший в черзі по профільному санаторію на оздоровлення,і це вже продовжується 2 роки.А виявилося зі слів Маринич М.С,що я ніби письмово відмовився від оздоровлення.Після цих слів у меня була розмова з Ольгою Миколаївною,яка мені правдиво призналася,що вона особисто написала відмову від санаторно-курортного лікування за 2016 рік,на яке я не давав,ні згоди,ні відмови.То можливо,Марино Сергіївно не потрібно виправдовуватися на публіку,а подумати про кримінальну відповідальність,за підробку документів.Марино Сергіївно,якби це була правда,все те,що ви пишите про мене,то ви б погодились,на зустріч з журналістами,яку вони вам пропонували,але ви від цього категорично відмовилися.Але як тільки-но журналісти поїхали,ви приїхали до мене на зустріч,яку ви особисто у мене просили,і вибачалися за підробку підпису,але чомусь в кінці розмови вперто пропонували мені знятися з обліку в УСЗН Очаківського району. Я розумію,що такі люди як я,вам по вашим кримінальним справам невигідні.Прошу Вас припинити лити на мене брехливий бруд,бо тоді мені прийдеться мені з вашим телефонним зізнанням,який є записаний у мене і у журналістів йти до суду. А зніматися з обліку Очаківського району по вашому проханню намірів не маю,бо за законом я маю право вибору де мені перебувати на обліку!!!
А ті фінанси,про які Ви пишите,що взяті з особистої кишені,це ті гроші,які були виділені на мені оздоровлення,але чомусь у вашій організації вони випадково зникли.Тому виникає питання,чому ж тоді Ви відмовилися від підписанння трьохстороннього договору на оздоровлення із санаторієм "Очаков" який вам пропонувала адміністратор цього закладу,коментуючи це тим,що в УСЗН є можливість проплатити цей договір.Бажаю вам ЧЕСНОЇ плідної праці.

До нових зустрічей в Очакові.

 

Читайте также: "Там стреляют враги, а здесь добивают свои" - АТОшник с позывным "Адмирал" не получил обещанного отдыха в Очакове

"АТОшник "Адмирал" отдыхает в "Очакове" с 12 августа", - комментарий работника Управления соцзащиты Очаковской РДА



 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости