Политика | Вознесенск, 29 Июня, 2017

29 червня міський голова Віталій Луков провів черговий офіційний прийом громадян

Свежие новости: 29 червня міський голова Віталій Луков провів черговий офіційний прийом громадян

Попередньо зареєструвалося п’ять мешканців міста, але відвідало прийом лише троє з них.

Працівниці комунальних підприємств «Єдність» та «Санітарна очистка міста» порушували житлові питання та питання заробітної плати.

Мешканка вулиці Шевченка звернулась з питанням, чому її немає в списках на відшкодування надлишку субсидії на газ. Ці гроші були б непоганою допомогою на оздоровлення онуків, яких жінка виховує без мами. Віталій Луков зателефонував начальнику Управління соціального захисту Ірині Шишлянніковій та дав доручення розібратися в даному питанні. Якщо надлишок все ж таки не відшкодують, сім’ї буде надана одноразова матеріальна допомога у розмірі до 1000 гривень на оздоровлення дітей.

Усі звернення громадян були зафіксовані у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримала усні роз’яснення, іншим будуть надіслані письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою [email protected].

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости