Спорт | Вознесенск, 20 Июня, 2017

24 та 28 червня у Вознесенську відбудеться ІІІ етап Чемпіонату України з трекових гонок «Автоспідвей-2017»

Свежие новости: 24 та 28 червня у Вознесенську відбудеться ІІІ етап Чемпіонату України з трекових гонок «Автоспідвей-2017»

Національна федерація з автомобільного спорту – Автомобільна федерація України (ФАУ) та її профільний Комітет – Трекових гонок, Автомобільний Клуб „MIR” (Рівне), як Організатори змагань Чемпіонату України з трекових гонок „АВТОСПІДВЕЙ-2017”, офіційно повідомляють: на мототреку м. Вознесенськ (Миколаївська область) відбудуться:

- 24 червня 2017 року – ІІІ етап Чемпіонату України з трекових гонок „АВТОСПІДВЕЙ-2017” в особистому заліку;

- 28 червня 2017 року – ІІІ етап Чемпіонату України з трекових гонок „АВТОСПІДВЕЙ-2017” у командному заліку.

У змаганнях братимуть участь спортсмени з Черкас, Олександрії (Кіровоградська область), Луцька, Києва та Рівного.

Автомобілі учасників підготовлені згідно з технічними вимогами ФАУ, котрі мають каркаси безпеки та конструктивні зміни в підготовці двигунів і трансмісій. Потужність автомобілів – необмежена, а об’єм двигуна – до 2000 см3. Допускаються автомобілі з привідом на одну вісь з розташуванням двигуна у передній частині автомобіля.

Дані змагання є ІІІ етапом Чемпіонату України з трекових гонок „АВТОСПІДВЕЙ-2017” в особистому та командному заліках.

Командний залік

У змаганнях І етапу, що відбулися на рівненському мототреку 01 квітня, перемогу здобула команда „Автоград” (Рівне) – 20 очок (Олег Лустюк набрав максимум 18 очок, Михайло Прищепа – 2 очка), другою з 18 очками була команда-дебютант – АК „Черкаси” з однойменного міста (Андрій Яроменко – 10 очок, Анатолій Гудков – 8), третьою – „Автолюкс” (Рівне) – 16 очок (Олександр Ламаш – 10 очок, Дмитро Семенюк – 6), 4-е місце посіла команда „MIRАвтоспідвей” (Рівне), завоювавши 13 пунктів (Микола Пелешок – 10, Віталій Гринько – 3).

ІІ етап відбувся 09 травня у Києві на мототреку автодрома „Чайка”, варто відзначити, що змагання з трекових автогонок у столиці України відбулися вперше. Незважаючи на відмінний виступ Олега Лустюка, котрий знову виграв усі свої 6 заїздів, його команда „Автоград” (Рівне) фінішувала на 2-й позиції (21 очко), Михайло Прищепа записав в актив 3 пункти. На 1 очко більше набрали гонщики рівненської команди „Автолюкс”, чий доробок склався з 14 пунктів Олександра Ламаша та 8 пунктів Дмитра Семенюка. Черкаська команда фінішувала третьою з 17 очками (Андрій Яроменко – 13, Анатолій Гудков – 4). На 4-й позиції – команда „MIRАвтоспідвей” (Рівне) – 10 пунктів (Микола Пелешок завоював 6 очок, Віталій Гринько – 4).

Особистий залік

У гонці І етапу Чемпіонату, що відбувся 17 квітня на мототреку у м. Рівному, перемогу здобув рівненський гонщик Олег Лустюк, вигравши всі свої 6 заїздів та набравши максимальну суму очок – 14. 2-е місце посів ще один рівненський гонщик Олександр Ламаш, котрий фінішував у фінальному заїзді другим, в його активі 10 очок, третім у Рівному був дебютант змагань, юний гонщик з Олександрії (Кіровоградська область) Даніл Крисько, здобувши 6 пунктів.

ІІ етап пройшов на львівському стадіоні СКА 03 червня, і перемогу у ньому у напруженій боротьбі здобув Олег Лустюк. Йому довелося докласти максимум зусиль, щоб стати переможцем, адже у 5-му заїзді основної серії стартів він поступився Дмитру Семенюку, а потім лідеру довелося долати ще й технічні проблеми власного автомобіля. У підсумку, перемога була за більш досвідченим Олегом Лустюком (17 очок), друге місце на подіумі зайняв Олександр Ламаш, а третім став Ярослав Крищук з Луцька.

Спортивні заходи відбуватимуться на мототреку м. Вознесенськ, початок обох гонок – о 17-й год.

Дані змагання мають великий інформаційний та рекламний інтерес.

Представників ЗМІ, які хочуть працювати на наших змаганнях, просимо пройти акредитацію, інструктаж та отримати спеціальні перепустки, прес-релізи. Акредитація відбуватиметься 24 та 28 червня 2017 року о 14:30 год. на мототреку за адресою: вул. Київська, м. Вознесенськ.

Контактні телефони:

Сергій Пелешок: 067-360-47-52 – Організатор

Турнірні таблиці після двох етапів комадних та особистих заліків Чемпіонату України /переглянути/

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости