Общество | 2 Марта, 2024

21-річна військова ЗСУ стала героїнею обкладинки українського Vogue

Свежие новости: 21-річна військова ЗСУ стала героїнею обкладинки українського Vogue

21-річна Оксана Рубаняк із позивним "Ксена", командир взводу однієї з бригад Сухопутних військ Збройних Сил, з'явилася на діджитал-обкладинці Vogue Ukraine Edition 5. Кадри, як відомо, було знято провідним британським фотографом.

Результати роботи вже можна побачити на  офіційній сторінці  глянцю у Instagram. На фото дівчина позує у військовій формі, із зібраним у косу довгим рудим волоссям. У публікації видання наголошується, що Рубаняк стала однією з героїнь фотоесе британського фотографа Бретта Ллойда, титульного зйомки весняного числа Vogue Ukraine Edition.

Захисниця приєдналася до Добровольчого формування Івано-Франківської територіальної громади першого дня повномасштабної війни. Пізніше вона вступила до лав Збройних Сил, де стала єдиною кулеметницею взводу 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. У цивільному житті Оксана працювала в Івано-Франківській міській раді, була поетесою та громадською активісткою.

"Ксена" та її побратими воювали на Бахмутському, Вугледарському та Мар'їнському напрямах. Під Вугледаром у березні 2022-го її було поранено, і незабаром знову взяла до рук зброю. На війні народилася її друга поетична збірка, "Назустріч смерті", - і зараз готується до друку третя, "Дорога життя ", - йдеться у джерелі

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости