Политика | 26 Января, 2023

Залужний став на захист Резнікова – він вважає, що міністр не повинен відповідати за провину підлеглих

Свежие новости: Залужний став на захист Резнікова – він вважає, що міністр не повинен відповідати за провину підлеглих

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що не потрібно перекладати провину підлеглих на міністра оборони Олексія Резнікова.

Про це він повідомив у Facebook.

Нагадаємо, что Міноборони потрапило у корупційний скандал через нібито завищені ціни на харчування для військових. За це свої посади втратили заступник міністра оборони В’ячеслав Шаповалов та директор департаменту закупівель Міністерства оборони Богдан Хмельницький, який підписував контракт про харчування на 13 мільярдів, який викликав сумніви.

“Система військового управління повинна бути непохитною. Особливо в умовах війни… Із початком повномасштабного вторгнення потреби війська стрімко зросли. Разом ми гідно долаємо найважчі у нашій новітній історії випробування. Військовослужбовці Збройних Сил забезпечені амуніцією, формою, харчуванням належної якості та в достатній кількості”.

“У Міноборони та Збройних Силах України сповідується нульова толерантність до корупції. Тому будь-яка інформація про можливі її прояви повинна ретельно перевірятися, отримувати правову оцінку та відповідне реагування”.

“Перекладання відповідальності чи провини підлеглих на керівників не тільки шкодить справі, але й суперечить управлінським принципам НАТО, на які ми прагнемо перейти. Це стосується і Міністерства оборони, і Збройних Сил. Наша сила – в єдності! Разом переможемо!” - написав Залужний.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости