Спорт | Южноукраинск, 23 Марта, 2023

Южноукраїнські плавці вибороли 3 золоті медалі на чемпіонаті України

Свежие новости: Южноукраїнські плавці вибороли 3 золоті медалі на чемпіонаті України

В період з 16 по 19 березня у місті Броварах Київської області відбувся чемпіонат України з плавання серед юнаків 2009-2010 р.н. та дівчат 2010-2011 р.н.

Головним завданням спортивного заходу було виявлення найсильніших плавців нашої Держави та відбір кандидатів до збірної команди України серед спортсменів цієї вікової групи.

Саме з цією метою на базі  фізкультурно-оздоровчого закладу «Плавальний басейн «Купава» і зібралися 256 юних плавців з 49 команд-представників 20 регіонів нашої країни.

Миколаївська область на чемпіонаті України була представлена вихованцями южноукраїнської секції плавання спортивного комплексу «Олімп» УСО ВП ПАЕС у складі 3 дівчат та 4 хлопців.

Звісно, що на змаганнях такого рангу, участь в яких приймають учні-спортсмени ДЮСШ, СДЮШОР, ШВСМ (школи вищої спортивної майстерності) з кваліфікацією     не нижче II спортивного розряду, рівень конкуренції досить високий. При цьому треба додати, що з метою відбору до збірної команди України, на цей офіційний старт приїхали також всі найсильніші спортсмени цієї вікової групи, які на даний час живуть та тренуються за кордоном у зв’язку із триваючою широкомасштабною збройною агресією на території нашої Держави.

Розуміючи рівень конкуренції, всі нюанси підготовки та умови роботи під час воєнного стану, тренерсько-викладацький склад южноукраїнської секції плавання        СК «Олімп» зробив все можливе і неможливе)) для того, щоб наші спортсмени на найвищому рівні представили Миколаївщину на чемпіонаті України. 

Ми пишаємося нашими «олімпівцями» !

Три золоті медалі чемпіонату України з плавання серед дівчат 2010-2011 р.н.!

Філімонова Ольга – саме ця дівчинка, наша маленька южноукраїнська «золота рибка» тричі піднімалася на п’єдестал пошани чемпіонату України в м. Броварах!

1 місце на дистанції 100м батерфляєм!

1 місце на дистанцій 200м батерфляєм!

1 місце в багатоборстві (!), яке визначається за сумою набраних очок на трьох дистанціях (батерфляєм та 200м комплексним плаванням, на якій наша спортсменка була 5-ою серед 104 дівчат)!!!

Це неймовірний успіх!

Успіх, який став можливим тільки завдяки злагодженій роботі команди – самої спортсменки, тренерів-викладачів з плавання СК «Олімп» Суворкіної Лариси Михайлівни та Дозорцевої Олександри В’ячеславівни, батьків нашої юної чемпіонки та всіх-всіх людей, які роблять все можливе та неможливе, щоб наші діти мали умови для продовження тренуватися та готуватися до змагань!

Щиро вітаємо також всіх наших спортсменів, які зайняли 8 місце серед 34 команд, заявлених в  комбінований змішаній естафеті 4х50 м та 13 місце серед 38 команд в  естафеті 4х50 м вільним стилем. Склад нашої естафетної команди: Філімонова Ольга, Коломійчук Софія, Волошин Максим, Фомічов Михайло!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости