Политика | Южноукраинск, 22 Марта, 2023

Южноукраїнське КП “ЖЕО” продовжує виконувати роботи з ремонту та благоустрою

Свежие новости: Южноукраїнське КП “ЖЕО” продовжує виконувати роботи з ремонту та благоустрою

КП “Житлово-експлуатаційне об’єднання” продовжує виконувати роботи з ремонту та благоустрою.

Працівниками комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» цеху по прибиранню, ремонту житлового фонду виконувались роботи по виготовленню та встановленню поручнів за адресами; бульвар Шевченка 4 під’їзд 1, бульвар Квітковий 11 під’їзд 4 та бульвар Мрій 4 під’їзд 1.

Також працівниками комунального підприємства «Житлово – експлуатаційне об’єднання» цехом ремонту житлового фонду восени 2022 року було демонтовано аварійну гірку на прибудинковій території житлового будинку Олімпійська, 3. В зимовий період виконано модернізацію з заміною усіх деталей, зроблено фарбування.

З приходом весни, 15.03.2023 року оновлена, пофарбована гірка встановлена на попереднє місце.

Керівництво та працівники КП «ЖЕО» турбується про наших маленьких мешканців. Сподіваємось, що гірка принесе море емоцій малюкам, задоволення від веселого й активного дозвілля.

Керівництво та працівники Комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» долучаються до заходів для обладнання постів. Працівниками КП «ЖЕО» проводились роботи по переобладнанню та встановленню трьох захисних споруд для добровольчого формування територіальної громади для укриття, обігріву та захисту від опадів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости