Общество | Вознесенск, 19 Ноября, 2019

Вознесенськ - Спасибі за подаровані книжки

Свежие новости: Вознесенськ - Спасибі за подаровані книжки

Книги відкривають нам світ, допомагають уявити минуле, заглянути в майбутнє. Книга може бути кращим другом і наставником. З тих пір, як люди навчилися писати, мудрість вони довірили книгам. Книги відкривають неймовірні можливості в будь-якому віці. А вчасно прочитана книга - величезна удача.

У середньовіччі вважалося, що людина, яка передала в монастир такий цінний дар, як книга, зберігає про себе пам'ять у нащадків, а й що надзвичайно важливо в усі часи, забезпечує порятунок своєї душі. Уміння віддавати, дарувати свідчить про щедрість душі.

У нашому місті багато добрих і чуйних людей. Протягом багатьох років наші читачі безкоштовно приносять в бібліотеку свої особисті книги. Дарують цілі зібрання творів, книги класиків і сучасних авторів. Подарувавши книгу бібліотеці, вони дають можливість продовжити їй життя і принести користь багатьом читачам. Дуже здорово, що серед наших читачів є такі люди, які це розуміють. Завдяки їх безкорисливості фонд постійно поповнюється різноманітною і потрібною літературою. Так книги знаходять новий будинок і нових читачів.

Останнім часом, значно зросла кількість людей, бажаючих поділитися з бібліотекою своїми книгами. Ті, хто безоплатно передають книги в фонд бібліотеки, - люди з високою громадянською позицією, які прекрасно розуміють, що ці книги знайдуть свого читача. Сьогодні ми говоримо спасибі за подаровані книги нашим читачам: Морозовій Л.П., Арабежі Т.Д., Понич Л.О, Борщевській Т.А., Кукушкіній А.А., Цвігун Л.Й., Вінник В.М., Матіс О.М., Чубчик К.Г., Куцому А.І., а також сім’ям - Федорова В.М., Краснюк І.В. та Баташан Б.Ф.

Особливо приємно, коли бібліотеці дарують книги місцеві автори. Дякуємо Гаврюшенко В.С., Ованесіян В.П., Літвіновій Г.П., Затулінській О.М., Волошину Б.М., Варзарю О.Д., Руденко С.І., Волошиній М.В. за вірші і прозу.

Особливу подяку висловлюємо редакції місцевої газети «Новини Вознесенська: день за днем», яка безкоштовно надає річні комплекти своєї газети міським бібліотекам.

У домашній бібліотеці кожного з нас є чудові, нові, але вже прочитані книги. Подаруйте їх бібліотеці! Ваш дар займе гідне місце у фонді нашої бібліотеки і буде цікавий нашим численним читачам.

Щире спасибі всім-всім дарувальникам за безкорисливі дари. Ми глибоко зворушені вашим добрим ставленням. Спасибі всім за тепло сердець, доброту, розуміння, любов до книги і читання.

Дорогі наші читачі! Дякуємо всім, хто небайдужий до нашої бібліотеки! Приходьте до нас та приводьте своїх друзів і близьких! Будемо читати разом! Наша адреса: вул. Соборності,15.

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости