Общество | 25 Января, 2023

Відео: спецпідрозділ ГУР провів нічний рейд у районі Нової Каховки

Свежие новости: Відео: спецпідрозділ ГУР провів нічний рейд у районі Нової Каховки

У ніч із 23 на 24 січня група спеціального призначення Головного управління розвідки Міністерства оборони за участю Збройних Сил України провела розвідувальний рейд до тилу окупантів у районі Нової Каховки.

Про це повідомляє ГУР.

Попередньо завдяки співпраці з місцевими партизанами та за допомогою спеціальних технічних засобів розвідники встановили точне місце передового пункту управління окупантів.

Попри щільне мінування берегової лінії та фортифікаційні споруди, група спецназу розвідки переправилася через річку та висадилася на протилежний берег, повідомляє ГУР.

«Вступивши в бій із ворогом, розвідники гранатометними пострілами знищили будівлю, в якій знаходився командний пункт», – розповідають у розвідці.

Як зазначається, окупанти сприйняли висадку групи ГУР як спробу прориву лінії оборони та одразу залучили бойові резерви – підрозділ сил спеціальних операцій, авіацію та бронетехніку.

«Завдяки цьому розвідка отримала вичерпні дані щодо кількості, складу та місць розташування ворожих резервів», – йдеться у повідомленні.

За інформацією ГУР, під час бою розвідники знищили щонайменше 12 окупантів, БТР 82А та захопили бранця. Виконавши завдання, група повернулася на правий берег Дніпра, повідомили у ГУР.

 

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты