Общество | Николаев, 19 Марта, 2023

Вчора миколаївські патрульні зловили чотирьох нетверезих водіїв

Свежие новости: Вчора миколаївські патрульні зловили чотирьох нетверезих водіїв Вчора миколаївські патрульні зловили чотирьох нетверезих водіїв

Вчора патрульні виявили та усунули від керування чотирьох водіїв із ознаками сп’яніння.

Близько першої ночі, патрульні зупинили автомобіль Renault Duster на проспекті Богоявленському за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з керманичем, поліцейські виявили в останнього ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували йому пройти огляд на стан сп'яніння у встановленому законом порядку, на що громадянин погодився. Результат тесту становив 1,59 проміле, що майже у 9 разів перевищує допустиму норму.

Другий випадок стався близько 10-ї ранку на вулиці Очаківській. Правоохоронці зупинили автомобіль Opel за порушення ПДР та, під час спілкування з водієм, виявили у нього ознаки наркотичного сп'яніння. На пропозицію пройти огляд на стан сп'яніння чоловік відмовився.

Наступний випадок керування напідпитку поліцейські виявили на одному з блокпостів міста о 12 годині. Охоронці правопорядку зупинили автомобіль Daewoo Lanos за для перевірки і виявили у водія явні ознаки алкогольного сп'яніння. Проходити перевірку на стан сп'яніння водій відмовився.

Наступного горе-водія, що керував напідпитку, поліцейські виявили на проспекті Центральному близько 13-ї години. Патрульні зупинили автомобіль ВАЗ за порушення ПДР та помітили у керманича ознаки алкогольного сп'яніння. Громадянин пройшов тест на стан сп'яніння, результат якого становив 1,43 проміле, що у 7 разів перевищує допустиму норму.

У всіх випадках правоохоронці склади на водіїв протоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та відсторонили їх від керування.

Вкотре наголошуємо, у жодному разі не сідайте за кермо в стані сп’яніння, адже наслідки можуть стати трагічними.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости