Общество | Южноукраинск, 30 Ноября, 2020

У «Южно-Українська АЕС» стартувала кампанія добровільного медичного страхування

Свежие новости: У «Южно-Українська АЕС» стартувала кампанія добровільного медичного страхування

У ВП «Южно-Українська АЕС» стартувала кампанія добровільного медичного страхування (ДМС) на 2021 рік. НАЕК «Енергоатом» дбає про здоров’я персоналу, тож продовжує практику корпоративного страхового захисту, яку запровадив минулого року.

Кожен працівник має право на отримання компенсації в розмірі річного платежу за страховий поліс, що становить 8 000 гривень. За власний кошт сплачуються лише податки та збори. У 2020-му про страхування подбали понад 90% працівників Южно-Українського енергокомплексу. Не меншу кількість очікують і зараз, адже якісні медичні послуги потрібні завжди, особливо під час коронавірусної пандемії.

На підприємстві добровільне медичне страхування практикують з 1995 року. Зазвичай у представників компаній була можливість поспілкуватись з потенційними клієнтами та розповісти їм про переваги страхування. Втім, через карантинні обмеження від цього довелося відмовитися. Дізнатися деталі запропонованих програм можна або в станційній мережі, або ж безпосередньо у страховиків.

У 2021 році атомникам рекомендують застрахуватися в компаніях «УНІКА», «Альфа Страхування» або ж «ТАС». Усі вони мають багаторічний досвід роботи і хорошу репутацію. Заяви на виділення матеріальної допомоги та укладання договору добровільного медичного страхування відповідальні особи, які визначені в кожному підрозділі ВП ЮУАЕС, прийматимуть ще протягом трьох тижнів. Крайній термін – 18 грудня 2020 року.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости