Общество | Вознесенск, 7 Апреля, 2020

У Вознесенську зiбрали 330 тонн сміття з прибордюрної частини доріг міста

Свежие новости: У Вознесенську зiбрали 330 тонн сміття з прибордюрної частини доріг міста У Вознесенську зiбрали 330 тонн сміття з прибордюрної частини доріг міста

На замовлення Служби автомобільних доріг у Миколаївській області у рамках експлуатаційного утримання працівниками підрядних організацій проводиться комплекс заходів, спрямованих на покращення естетично-санітарного стану придорожніх смуг автомобільних доріг загального користування державного значення.

Для прикладу, тільки у м. Вознесенськ прибрано та вивезено 330 тонн (понад 30 машин) сміття з прибордюрної частини доріг міста – і це ще не все!

На автомобільних дорогах М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на м.Таганрог), М-13 Кропивницький-Платонове (на м. Кишинів), Н-24 Благовіщенське-Миколаїв (через м. Вознесенськ) ліквідовано 23 стихійних сміттєзвалища. Роботи з очищення узбіч тривають.

«Придорожні смуги автомобільних доріг схожі на сміттєзвалища, сміття люди викидають на автобусних зупинках, на узбіччях доріг, у лісосмугах, вздовж доріг, - зазначив начальник Служби, - для забезпечення безпечних умов дорожнього руху, ми змушені витрачати значні фінансові і людські ресурси не на покращення стану доріг, а на прибирання домашнього сміття у сміттєвих пакетах, яке залишене жителями навколишніх сіл і учасниками дорожнього руху. Тому при виявленні фактів засмічення в смугах відводу доріг, буде обов’язково притягнено винних осіб до встановленої законодавством відповідальності!»

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області звертається до жителі, водіїв та гостей області з проханням дотримуватись чистоти і охайності на автомобільних дорогах, викидати сміття тільки у спеціально відведених для цього місцях, не засмічувати узбіччя, зупинкові майданчики. Не слід забувати і про те, що наявність сміття негативно впливає не навколишнє середовище та безпеку дорожнього руху!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости