Криминал | Первомайск, 20 Марта, 2023

У Первомайську підліток з «пістолетом» напав на молоду пару

Свежие новости: У Первомайську підліток з «пістолетом» напав на молоду пару

19 березня у Первомайську був скоєний напад на місцевих жителів .

Про це повідомляє відділ поліції Миколаївської області.

У Первомайську підліток з «пістолетом» напав на молоду пару

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група райвідділу встановила, що близько 19:00 31-річна жінка та 32-річний чоловік перебували на одній із вулиць міста. До них підійшов незнайомий юнак. Він почав вимагати в жінки мобільний телефон, погрожуючи чимось, схожим на пістолет. Злякавшись, жінка почала кликати на допомогу, а її чоловік тим часом самостійно намагався зупинити зловмисника. Перехожий, почувши крики, кинувся на допомогу молодій парі та разом з ними утримував грабіжника до приїзду поліції.

Під час огляду поліцейські вилучили предмет, зовні схожий на пістолет, та газовий балончик. Усе вилучене правоохоронці направили на експертизу.

З місця події правоохоронці доправили 17-річного хлопця до районного відділу поліції.

За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури слідчі повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій, скоєний в умовах воєнного стану». Санкцією статті передбачено покарання до п'ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Найближчим часом у суді вирішуватимуть питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Осіб, які вчиняють злочини в умовах воєнного стану, очікує посилена відповідальність і суворіше покарання.

Слідчі дії тривають.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты