Общество | Николаев, 30 Марта, 2023

У Миколаєві деякі будинки кілька місяців сиділи без опалення через мешканців, що зливають воду з радіаторів

Свежие новости: У Миколаєві деякі будинки кілька місяців сиділи без опалення через мешканців, що зливають воду з радіаторів

Через людей, які зливають воду з системи опалення, страждають усі мешканці будинку — вони вимушені сплачувати за тепло більше, або сидіти без опалення.

Про це під час брифінгу розповів директор комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов.

— Якщо котельня маленька, і людина злила воду, то будинок залишиться без тепла. Якщо котельня велика — то збільшиться підкачка, наприклад, якщо вода надходить зі свердловини, або запаси дозволяють, то вона поповнить систему. Люди шкодять не нам, а перш за все, собі і своїм сусідам. Є будинки, які вже кілька місяців без тепла сидять. Наприклад, є будинок по проспекту Металургів, 72. Там зливали воду, голова ОСББ досі не може знайти, хто то зробив. Ми кожного дня привозили воду, заливали. Є Центральний, 22. Там котельня кілька разів ставала через нестачу води. Хлопці все обшукали, підвал, лазили у каналізацію — витоку немає. Тобто в якійсь квартирі зливали. Це відповідальність не наша, а ОСББ і управляючих компаній, вони мають розбиратися, — сказав Микола Логвінов.

Він також додав, що через подібні дії, нова вода, якою наповнюються системи, проходить через теплолічильники, що включається до рахунків за опалення. Тобто через вчинок одного сусіда, весь будинок має сплачувати за тепло більше.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты