Общество | Южноукраинск, 20 Января, 2021

Святкування «Водохреща» в місті Южноукраїнську

Свежие новости: Святкування «Водохреща» в місті Южноукраїнську

Управлінням з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами 19.01.2021 року на території міського пляжу було проведено організацію святку-вання «Водохреща».

Протягом доби 19.01.2021 року температура повітря коливалась від -7 до -15 градусів морозу, температура води +2 градуси, товщина льоду на річці в акваторії міському пляжі становила 7-10 см.

Для забезпечення безпечного проведення вищевказаного заходу в період з 00 годин до 24 години 19.01.2021 року було залучено:

- 5 працівників рятувального поста на міському пляжу (рятувальні засоби для надання допомоги на льоду);

- 11 чоловік Южноукраїнського міського громадського формування (4 чоловік рятівників, які пройшли підготовку в наданні медичної допомоги, 7 чоловік з охорони громадського порядку);

- 6 співробітників  ДСНС (1 аварійно-рятувальний автомобіль «АСА-20»,  ряту-вальні спецзасоби);

Напередодні на міському пляжу було облаштовано місце для купання, а саме вирубано лунку, почищено від льоду та снігу сходи для спуску у воду, встановлено попе-реджувальні таблички.

За період проведення заходів 19.01.2021 року всього присутніх на міському пляжу було близько 1780 чоловік, в купанні прийняло участь 344 людей. Перебування всіх учасників купання у воді контролювалося рятівниками.

Надзвичайних подій, пригод та порушень громадського порядку під час проведення заходів не допущено.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами висловлює велику подяку керівнику громадського формування по охороні громадського порядку в м. Южноукраїнську Дікусару А.С. та начальнику 1 ДПРЗ ГУ ДСНС в Миколаївській області Шараті С.С. за активну участь в організації та проведення заходів святкування «Водохреща».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости