Политика | 28 Сентября, 2022

США закликає своїх громадян негайно виїхати із Росії

Свежие новости: США закликає своїх громадян негайно виїхати із Росії

Сполучені Штати закликають своїх громадян не їздити до Росії, а тих, хто зараз там перебуває, — негайно виїхати з країни.

Про це йдеться у заяві посольства США у Росії.

— Громадянам США не слід їздити до Росії, а тим, хто проживає або подорожує в Росії, необхідно негайно виїхати, поки є обмежені можливості для комерційних поїздок, — зазначили у посольстві.

У дипустанові наголошують, що варіанти комерційних рейсів зараз дуже обмежені, часто на найближчі дати квитків немає. Поки залишаються відкритими наземні маршрути для перетину кордону автобусами чи легковими авто.

Виїжджати громадяни США повинні самостійно, адже в американського посольства «серйозні обмеження» щодо допомоги своїм громадянам.

Також там вказують, що після оголошення мобілізації Росія може відмовитися визнавати громадянство США у людей із подвійним громадянством. Їх можуть позбавити доступу до консульської допомоги США, перешкодити виїзду з Росії та призвати на військову службі, зазначили у посольстві.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости