Общество | Южноукраинск, 9 Июля, 2020

Ще один працівник ЮУАЕС одужав від COVID-19

Свежие новости: Ще один працівник ЮУАЕС одужав від COVID-19

Станом на 15:00 9 липня серед персоналу нових випадків коронавірусу не виявлено. З початку пандемії всього зареєстровано 41 випадок, одужали 33 особи, продовжують хворіти 8.

Один працівник підприємства у важкому стані перебуває в реанімаційному відділенні Южноукраїнської міської багатопрофільної лікарні на штучній вентиляції легень. Ще один лікується в інфекційному відділенні (стан задовільний), 6 - амбулаторно. В усіх, хто хворіє, 9 липня взято матеріал для повторного аналізу.

Серед оперативного персоналу блочних щитів управління випадків захворювання не зафіксовано. На самоізоляції перебувають 12 працівників, які є контактними особами хворих.

Таку інформацію надав штаб з координації роботи з проведення карантинних, профілактичних та протиепідемічних заходів для запобігання поширенню коронавірусу.

На підприємстві продовжують діяти протиепідемічні заходи для нерозповсюдження захворюваності серед персоналу.

Персонал ВП ЮУАЕС зобов’язаний дотримуватись маскового режиму, щоденно вимірювати температуру, а в разі прояву симптомів ГРВІ – залишатися вдома. Частину працівників переведено на дистанційну форму роботи.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты