Политика | 28 Сентября, 2022

РФ не відмовилася від спроби захоплення Одеси - туди відправлять мобілізованих, - Bloomberg

Свежие новости: РФ не відмовилася від спроби захоплення Одеси - туди відправлять мобілізованих, - Bloomberg

Росія завдяки оголошення часткової мобілізації може спробувати відновити ініціативу щодо захоплення Харкова та Одеси.

Видання Bloomberg пише, що наближені до Кремля люди вважають, що Росія зможе відновити ініціативу і просунутися далі в Україну, можливо, захопивши ключові міста, включно з Харківом та Одесою, які їй досі не вдалося захопити.

Водночас військові аналітики переконані, що немає жодних ознак того, що 300 000 мобілізованих військовослужбовців РФ, погано навчених та мотивованих, зможуть змінити ситуацію на полі бою.

"Це здається надуманим, враховуючи нещодавні успіхи Києва на полі бою. Російські офіційні особи впевнені, що їхні сили зможуть завести боротьбу з Україною в глухий кут і змусити якесь врегулювання, яке підтвердить принаймні деякі з їхніх досягнень", — пише видання.

Військові аналітики кажуть, що мобілізованих росіян, найімовірніше, буде достатньо для подальшого уповільнення просування України. Також видання зазначає, що Київ закликав до збільшення кількості озброєнь від своїх союзників, включаючи танки, ракети більшої дальності і бойової авіації, але США і Європа поки що обережні щодо розширення асортименту озброєнь, що поставляються.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты