Происшествия | Николаев, 18 Сентября, 2019

Посадовця Миколаївського відділення Українського держфонду підтримки фермерських господарств викрито на вимаганні хабара

Свежие новости: Посадовця Миколаївського відділення Українського держфонду підтримки фермерських господарств викрито на вимаганні хабара

Сьогодні, 18 вересня, завдяки спільній роботі прокуратури Миколаївської області, слідчого управління Нацполіції в області та управління Служби безпеки в області викрито члена регіональної комісії Миколаївського відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств за підозрою у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у розмірі 40 тис грн.

Повідомили в прокуратурі Миколаївської області.

Вказана особа вимагала та отримала зазначені кошти від одного з голів фермерського господарства у сумі 10 % від загальної суми наданої вказаному ФГ фінансової допомоги від Українського державного фонду підтримки фермерських господарств, що становить 40 тис грн.

Особу затримано у порядку ст.208 КПК України.

Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням) та обрання запобіжного заходу.

Тривають першочергові слідчі дії.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты