Общество | Николаев, 18 Марта, 2023

Поминальні дні. Миколаївців попереджають щодо дотримань правил безпеки під час відвідування кладовищ

Свежие новости: Поминальні дні. Миколаївців попереджають щодо дотримань правил безпеки під час відвідування кладовищ Поминальні дні. Миколаївців попереджають щодо дотримань правил безпеки під час відвідування кладовищ

У 2022 році миколаївцям не рекомендували відвідувати кладовища через обстріли та можливі вибухонебезпечні предмети на території. Небезпека натрапити на боєприпаси залишається й станом на березень 2023 року. У міськраді людям радять дотримуватися правил безпеки під час поминальних днів.

Про це розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради Дмитро Бездольний в ефірі телеканалу "МАРТ".

За словами Дмитра Бездольного, комунальне підприємство "Миколаївська ритуальна служба" звернулося до Державної служби з надзвичайних ситуацій щодо обстеження територій та виявлення боєприпасів.

"Чи встигнуть співробітники ДСНС відпрацювати до поминальних днів, ми не знаємо. Тому не треба нехтувати своєю безпекою, може статися будь-що: десь помітили, десь не помітили. Не треба нічого нести до дому і там розпилювати", — розповів Дмитро Бездольний.

Містянам рекомендують зберігати обережність під час відвідування кладовищ.

"Не чіпати незнайомих предметів, звернутися до адміністрації кладовища або до ДСНС, якщо побачили ось підозріле. Вони вже приберуть річ, що небезпечна і може бути вибуховим елементом", — сказав Дмитро Бездольний.

За словами Бездольного, процес прибирання та вивіз сміття з кладовищ триває постійно за сприятливих погодних умов. У березні в комунального підприємства "Миколаївська ритуальна служба" буде готовий план щодо прибирання до поминальних днів.

Питання щодо руху міського транспорту в поминальні дні розглядатиметься на найближчому апаратному засіданні Миколаївської міської ради, додає директор департаменту житлово-комунального господарства.

"За результатами обговорення буде оголошення для населення міста. Думаю, що буде організований підвіз, про що детальніше скажу пізніше", — говорить Бездольний.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты