Общество | Южноукраинск, 24 Января, 2020

На території Южноукраїнської загальноосвітньої школи №1 відкрили майданчик кросфіту

Свежие новости: На території Южноукраїнської загальноосвітньої школи №1 відкрили майданчик кросфіту

23 січня 2020 р. на території Южноукраїнської загальноосвітньої школи №1 ім. Захисників Вітчизни відбулось відкриття кросфіту – спортивного майданчика для загартування витривалості, сили, гнучкості.  Створення майданчика – подарунок для учнівської молоді від керівництва міста та депутатського корпусу.

Кросфіт набуває все більшої популярності в Україні. Усі, хто хоче надати своєму тілу прибавливих форм, звертаються саме до кросфіту. За рахунок своєї масштабності комплекс тренувань є універсальним. Під час тренувань використовуються знаряддя з різних дисциплін: штанги, гантелі, гімнастичні кільця, перекладини, канати та метболи.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

На церемонії відкриття до присутніх звернувся мер міста Пароконний Віктор Кирилович, також були присутні: депутати міської ради Кваснєвський Євген Анатолійович, Борець Микола Миколайович, Курдасов Олександр Олександрович, начальник управління освіти Сінчук Юрій Михайлович та інші запрошені.

Зі словами подяки від імені учнів, вчителів, батьків до запрошених звернувся директор школи Петренко Олександр Олександрович і висловив надію на подальше оновлення шкільного стадіону.

Спортивне знаряддя першими апробували найкращі спортсмени школи.

Сподіваємося, що цей спортивний куточок стане в нагоді не лише учням школи, а й жителям міста.

Джерело: yu.mk.ua

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости