Общество | Вознесенск, 18 Сентября, 2019

Міський голова Віталій Луков привітав місцевих працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій із Днем рятівника

Свежие новости: Міський голова Віталій Луков привітав місцевих працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій із Днем рятівника

17 вересня Україна святкує День працівника цивільного захисту України (День рятівника). Цього дня міський голова Віталій Луков завітав до місцевої пожежної частини, де привітав наших пожежників та інших працівників надзвичайних ситуацій. В приміщенні актової зали 12 державної пожежно-рятувальної частини (ДПРЧ) зібрались також і ветерани-надзвичайники.

Про це повідомляє відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вознесенської міськради.

Очільник громади висловив подяку присутнім за сумлінне виконання своїх обов’язків та не забув про ту неоціненну допомогу, яку надали співробітники служби в період, коли в місті спалахнули одразу кілька пожеж. Віталій Луков запевнив, що міська влада завжди підтримує пожежну частину. В підтвердження цих слів начальнику 12 ДПРЧ було запропоновано надати до міської ради відповідний лист з пропозиціями щодо надання матеріальної допомоги з міського бюджету.

Також на святковому заході було нагороджено почесними грамотами співробітників, які протягом року показали найкращі результати. До привітань та відзначень грамотами приєдналися представники Вознесенської райдержадміністрації, Вознесенської районної ради, а також начальник 12 ДПРЧ – Гуцалов В. В.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости