Политика | Николаев, 23 Января, 2023

Міський голова Миколаєва збирається йти на наступний термін мерства

Свежие новости: Міський голова Миколаєва збирається йти на наступний термін мерства

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич збирається йти на наступний термін мерства.

Про це він розказав на інтерв’ю youtube-каналу "У ліжку".

Ви знаєте, я б і цього разу, якби бачив серед своїх конкурентів людей, які б могли зробити краще за мене, мабуть, і не йшов би балотуватися. Це важка робота, я не бачу своєї сім'ї. Я постійно на нервах і в 40 років виглядаю як 55-річний мужик – поділився Сєнкевич.

Мер Миколаєва зазначив, якщо його кандидатуру підтримають містяни, то він продовжить працювати над відновленням та вдосконаленням міста. Якщо ні, то він займеться бізнесом.

Якщо люди будуть вважати, що Сєнкевич потрібен місту, то я буду працювати, якщо ні – я знайду себе у бізнесі. Мене насправді не цікавить вся ця історія з міністерством, народним депутатством, але у будь-якому разі час покаже – відзначає він. 

Зауважимо, що наразі триває друга каденція Олександра Сєнкевича на посаді міського голови Миколаєва. Це його друга перемога на виборах мера у листопаді 2020 року. Тоді він набрав 54 тисячі 411 голосів, що становить 59,74% на минулих виборах очільника міської ради.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости