Происшествия | Николаев, 19 Ноября, 2019

Миколаїв: вогнеборці ліквідували пожежу в складському приміщенні об`єкту

Свежие новости: Миколаїв: вогнеборці ліквідували пожежу в складському приміщенні об`єкту

19 листопада о 15:49 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в складському приміщенні об’єкту за адресою: вул. Каботажний узвіз в Заводському районі м. Миколаєва.

За сигналом прибули відділення 1, 2, 3, 4 державних пожежно-рятувальних частин міста, чергова зміна оперативно-координаційного центру, автомобіль газодимозахисної служби аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Як з’ясувалось, в котлотурбінному цеху зайнялись гумові та пластмасові деталі на площі 3 кв м та виникло щільне задимлення. Вогнеборці о 16:01 пожежу локалізували, 16:03 – ліквідували. Завдяки своєчасному сповіщенню на лінію «101» та оперативним діям рятувальників вдалось врятувати приміщення від знищення.

Від ДСНС залучалось 25 осіб, 7 одиниць техніки. Ймовірна причина  пожежі - порушення правил монтажу електроустановок та електромереж.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты