Общество | Николаев, 25 Января, 2023

Миколаїв допомогає родинам з дітьми

Свежие новости: Миколаїв допомогає родинам з дітьми

У рамках програми екстреної допомоги #SOSДІТИ завдяки БФ "СОС Дитячі містечка України" та ГО "Ресурсний центр громадських ініціатив" родини з дітками отримують допомогу.

Це дитяче харчування, візочки,  продуктові набори, конвектори, тепловентилятори, теплі ковдри, продуктові набори, ліхтарики.

Родини, що виховують дітей-сиріт, також отримали павербанки та планшети, а дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім'ї - генератори і буржуйки.

Розподіл допомоги серед миколаївських родин з дітьми, які найбільше її потребують, здійснюється через: службу у справах дітей Миколаївської міської ради, Миколаївський міський центр соціальних служб та адміністрації районів.

Вже багато сімей отримали продуктові набори з м’ясними та рибними консервами, соняшниковою олією, макаронними виробами, крупами, борошном, цукром, чаєм та печивом та іншими товарами.

Звернутися по допомогу можна через служби у справах дітей адміністрацій районів або через міську службу у справах дітей.

За додатковою інформацією телефонуйте до служби у справах дітей Миколаївської міської ради: 473716, 0664747635

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости