Криминал | 31 Мая, 2023

Харківська суддя заявила, що мобілізувалася до ЗСУ, та може уникнути вироку за хабарництво

Свежие новости: Харківська суддя заявила, що мобілізувалася до ЗСУ, та може уникнути вироку за хабарництво

Харківська суддя Ольга Панченко, засуджена за хабарництво на 5 років позбавлення волі, мобілізувалася до ЗСУ.

Нагадаємо, колишню голову Харківського окружного адмінсуду Панченко затримали на передачі хабаря у 3000 доларів та засудили на п’ять років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посаду судді строком на три роки.

Вона свою провину не визнала й оскаржила вирок. Нещодавно Апеляційна палата ВАКСу зупинила провадження за її скаргою. Адвокат Панченко надав фотокопію витягу із наказу від 21 березня 2023 року командира військової частини. Мовляв, Панченко зарахована до списків особового складу військової частини і займає посаду санітарного інструктора медичного пункту 4-го стрілецького батальйону. Тож суд був змушений зупинити провадження до її звільнення з військової служби.

В іншому випадку ВАКС призупинив розгляд справи колишнього судді Київського апеляційного адмінсуду Ігоря Петрика, який мобілізувався помічником командира бригади з правової роботи.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты