Общество | Вознесенск, 23 Января, 2020

ФОТО: У Вознесенську продовжують боротися зі стихійною торгівлею

Свежие новости: ФОТО: У Вознесенську продовжують боротися зі стихійною торгівлею У Вознесенську продовжують боротися зі стихійною торгівлею

Управлінням житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради продовжується проведення рейдів стосовно стихійної торгівлі по вулицям Центральна та Чубчика навколо ТОВ «Центральний ринок».

Допомогу у проведенні рейдів надають представники КП «СОМ», ТОВ «Центральний ринок», працівники поліції, а також не байдужі мешканці міста.

Під час рейдів проводиться роз’яснювальна робота серед осіб, які розташовують місця для торгівлі на тротуарі та складаються протоколи про адміністративні правопорушення.

Станом на 21.01.2020 рік згідно п. 2.10 «Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Вознесенську», що передбачає відповідальність за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення було складено 5 протоколів представниками Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва ВМР та 4 протоколи представниками поліції.

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты