Общество | Вознесенск, 18 Ноября, 2019

Днями завершилось голосування за один з можливих ескізів логотипу Територіальної громади міста Вознесенська

Свежие новости: Днями завершилось голосування за один з можливих ескізів логотипу Територіальної громади міста Вознесенська

На розгляд жителів громади було подано три варіанти логотипу, за які можна було голосувати протягом двох тижнів. Під час підсумкового засідання організаційного комітету повідомлено, що всього в голосуванні взяло участь 172 жителі громади, з яких за перший ескіз проголосувало – 18%, за другий – 20,3%, а третій отримав 61,7% підтримки.

Робоча група оргкомітету рекомендувала винести ескіз логотипу під номером три на засідання сесії для голосування та запросити розробника логотипу Валентина Ігнатова для презентації логотипу на сесії міської ради.

14 листопада до Вознесенської міської ради запросили переможця, автора логотипу Валентина Ігнатова для презентації логотипу на сесії міської ради. Він більш детально розповів про історію логотипу, значення його символів, походження шрифту тощо.

Сам логотип має наступний вигляд:

 

 

 

 

 

Джерело: voz.gov.ua

 

 

 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты