Политика | 28 Сентября, 2022

«Боритесь за своё! Не лезьте на нашу землю, в нашу душу и в нашу культуру»: Зеленський росіянам

Свежие новости: «Боритесь за своё! Не лезьте на нашу землю, в нашу душу и в нашу культуру»: Зеленський росіянам

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що якщо хтось у росії думає, що світ зрадить своїм цінностям, то той помиляється та закликав росіян наводити лад у своїй країні, а не захищати чужі статки.

Про це Зеленський сказав у своєму зверненні до нації.

«Головним нашим завданням є координація дій із партнерами у відповідь на організовані Росією фальшиві референдуми та повʼязані з ними загрози. Зараз не 2014-й. Усі все розуміють. І обовʼязково діятимуть», - сказав Зеленський.

Він додав, що сподівання росіян на те, що вдасться не відповідати за свої дії марні:

«Якщо хтось там, у Росії, думає, що вони зможуть «проскочити» з усім тим, що роблять на окупованій території, якщо хтось там, у Росії, сподівається, що світ зрадить своїм же цінностям, злякавшись чергових російських заяв про анексію, то вони в Росії помиляються».

Також Зеленський додав, що росіянам потрібно зрозуміти, за що вони борються.

«Що стосується ситуації на фронті, для нас все зрозуміло. Тому повторюю ще раз. Для тех, кто понимает только по-русски. Хотите жить – бегите. Хотите жить – сдавайтесь в плен. Хотите жить – боритесь на СВОИХ улицах за СВОЮ свободу. У вас и так всё забрали. Или у кого-то из вас есть нефтяные вышки? Есть дворцы? Есть виноградники? Может, есть яхты? Или какой-то банк? За что вы вообще боретесь? У вас есть только кредиты, что-то вечером пожрать и теперь – мобилизация. Боритесь за своё! Не лезьте на нашу землю, в нашу душу и в нашу культуру», - наголосив Президент України.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости